• Δωρεάν μεταφορικά

  • Δυνατότητα Επιστροφής Χρημάτων

  • Δωρεάν αντικαταβολή

Fresh for less έως και 80% shop here

Αλλαγές και Επιστροφές

Για να επιστρέψετε ένα προιόν, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ανασυσκευάστε το προιόν στην αρχική του συσκευασία (κουτί) και σε σακκούλα της ACS ή ΕΛΤΑ courier ή αντίστοιχη. Χρησιμοποιήστε μόνο την ACS ή ΕΛΤΑ courier για επιστροφές.

Προωθήστε το δέμα σας σε οποιοδήποτε γραφείο ACS ή ΕΛΤΑ courier με χρέωση παραλήπτη.

Θα χρειαστείτε τον αριθμό απόδειξη ACS ή ΕΛΤΑ courier ως απόδειξη παράδοσης.

Δεν πραγματοποιούμε επιστροφές χρημάτων κατά την περίοδο των Εκπτώσεων, σε προϊόντα με έκπτωση 50% και άνω, ή των Ειδικών Προσφορών*.

Δεν δεχόμαστε αλλαγές και δεν πραγματοποιούμε επιστροφές χρημάτων στα αξεσουάρ και εσώρουχα για ευνόητους λόγους.

Δεχόμαστε αλλαγές ως προς το μέγεθος στην περίοδο των Εκπτώσεων, σε προϊόντα με έκπτωση 50% και άνω, ή των Ειδικών Προσφορών μόνο σε περίπτωση διαθεσιμότητας του ίδιου κωδικού.

Επεξεργαζόμαστε όλες τις αλλαγές εντός 1-5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του πακέτου με ελάχιστη χρέωση € 5,00 ανά τεμάχιο. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων επιτρέψτε 1-7 εργάσιμες ημέρες από την παραλλαβή του πακέτου, με ελάχιστη χρέωση € 7,00 ανά τεμάχιο για τα έξοδα και το χειρισμό. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται την επόμενη εργάσιμη Παρασκευή ηλεκτρονικά σε τραπεζικό σας λογαριασμό ΙΒΑΝ.

Μπορείτε να επιστρέψετε προιόν για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων μόνο έπειτα από συννενόηση ηλεκτρονικά με e-mail (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και μόνο έπειτα από δική μας έγκριση εντός 7 ημερών υπό την προϋπόθεση ότι το προιόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (το κουτί του σε άριστη κατάσταση), είναι αχρησιμοποίητο και έχετε την απόδειξη αγοράς του.

*Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, κατά την περίοδο των εκπτώσεων ή ειδικών προσφορών, αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προιόντος και έπειτα από δική μας έγκριση. Εφόσον το προιόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος. Τυχόν διεθνείς αλλαγές-επιστροφές γίνονται με δικά σας έξοδα. Εφόσον παραγγείλετε ηλεκτρονικά από τη σελίδας μας, σημαίνει πως αναγνώσατε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους όρους-πολιτική και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας για τον οποιοδήποτε λόγο,  επιστρέψει πίσω σε εμάς και επιθυμείτε την επαναποστολή του, η αντικαταβολή δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Θα πρέπει να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό και τα έξοδα αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.


Διεύθυνση αποστολής:

gab-shoes

Α.Καμάρα 3

591 32- Βέροια

Τηλ. 23310.26815

e-mail: info@gabshoes.gr

  • Δωρεάν μεταφορικά

  • Δωρεάν αντικαταβολή

  • Δυνατότητα Επιστροφής Χρημάτων